top of page

Groepen

Een locatie vinden die 'iets speciaals' heeft. Een locatie met een unieke ambiance, die zorgt voor een geweldige eerste indruk. Waar jij en je gasten kunnen genieten van heerlijk eten en uitzonderlijke service. Dit alles vindt u in Prestige Noordwijk en nog veel meer! Ongeacht de gelegenheid of aanleiding, we staan klaar je te helpen jouw evenement onvergetelijk te maken. Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@prestigenoordwijk.nl Geen tijd te verliezen? Je kunt ons ook bereiken op 071-7857441

Image by Derrick Treadwell

Trouwen

Een diner tot 100 personen? Een feest of borrel voor ruim 300 personen? De huwelijksceremonie? Bij ons is veel mogelijk om jullie huwelijk onvergetelijk te maken. Het team van restaurant Prestige staat volledig tot uw dienst en we denken heel graag mee met de invulling.

Particuliere evenementen

Prestige Noordwijk is de perfecte locatie voor uw evenement. Of u nu een intiem privédiner organiseert, een verjaardagfeest, een cocktailparty, een gender reveal party of een babyshower. Ons team denkt graag met u mee om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

DJ-apparatuur
bottom of page